Főoldal / Szárnyas Ételek / Lecsós csirkemáj tarhonyával

Lecsós csirkemáj tarhonyával

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Lecsós csirkemáj tarhonyával

Lecsós csirkemáj tarhonyával

 

Hozzávalók:

  • 50 deka csirkemáj
  • 50 deka paprika
  • 3-4 paradicsom
  • 2 teás kanál piros paprika
  • 1 közepes fej vöröshagyma
  • 1 deci olaj
  • tarhonya
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 0-500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: igen

Elkészítés:

Az apróra vágott vöröshagymát az olajon üvegesre párolom.
A paprikát és a paradicsomot tetszés szerintire felszelem. A csirkemájat megmosom és 2-3 darabba elvágom.

A hagymához adom a felszelt paprikát, paradicsomot és a májat. Ráteszem a pirospaprikát, és fedővel letakarom. Néha megkeverve megfőzöm. Csak a végén sózom.

Tarhonyával tálaltam.

Értékeld a receptet

Domján Mária (560 Recept)


Szólj hozzá!

A lap tetejére