Főoldal / Sertés ételek / Kínai sült oldalas

Kínai sült oldalas

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Kínai sült oldalas

Kínai oldalas

Hozzávalók:

  • 1 kiló oldalas

A pácléhez:

  • fél deci ketchup
  • fél deci fehér bor
  • fél deci méz
  • fél deci szója szósz
  • 2 gerezd fokhagyma
Elkészítési idő: 1 óra Fogyókúrás: nem
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 3 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A páclé hozzávalóit összekeverem, és a vékonyra feldarabolt oldalast beleforgatom.

Az oldalast egy éjszakát benne hagyom a páclében.

Másnap a hús szeleteket tepsibe teszem, öntök rá fél deci vizet és a páclevet.

Fóliával lefedem, majd 180 fokos sütőben kb 1 órát sütöm.

Kukoricás jázminrizzsel tálaltam.

Értékeld a receptet

Domján Mária (560 Recept)


Szólj hozzá!

A lap tetejére