Főoldal / Vegetáriánus / Kelkáposztás burgonyás tócsni

Kelkáposztás burgonyás tócsni

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Kelkáposztás burgonyás tócsni

Kelkáposztás burgonyás tócsni

Hozzávalók:

  • 25 dkg burgonya
  • 20 dkg kelkáposzta
  • 1 nagy tojás
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 ek. liszt
  • bors

A sütéshez:

  • olaj

A tálaláshoz: (opcionális)

  • tejföl
Elkészítési idő: 30 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 0-500 FT Vegetáriánus: igen
Adagok: 2 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Normál Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A burgonyát meghámozzuk és sajtreszelőn lereszeljük. Hozzáreszeljük a fokhagymát is. A kelkáposztát nagyon apróra felvágjuk vagy lereszeljük és a burgonyához adjuk.

Beletesszük a lisztet, a tojást és ízlés szerint sót, borsot.

Alaposan elkeverjük, majd felhevített olajon 1-1 evőkanálnyi masszát ellapítva tenyérnyi tócsnikat sütünk belőle.

Ízlés szerint tejföllel vagy zöld-fűszeres tejföllel kínáljuk.

Mentés

Kelkáposztás burgonyás tócsni 5.00/5 (3 értékelés)

Marcsi (681 Recept)

Üdvözöllek kedves látogató. Marcsi vagyok, az oldal egyik alapítója. Ha bármi kérdésed, észrevételed lenne, az oldallal kapcsolatban, küldj egy e-mailt a [email protected] email címre.


Szólj hozzá!

A lap tetejére