Főoldal / Desszertek / Kakaós piskóta

Kakaós piskóta

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Kakaós piskóta

Kakaós piskóta

 

Hozzávalók:

  • 8 db tojás
  • 8 evőkanál meleg víz
  • 25 dkg cukor
  • 25 dkg liszt
  • 1 csomag sütőpor
  • 2 evőkanál kakaópor
Elkészítési idő:45 percFogyókúrás:nem
Költség:0-500 FTVegetáriánus:igen
Adagok:6 főreGluténmentes:nem
Nehézség:Nagyon egyszerűLaktózmentes:igen

Elkészítés:

A tojásokat a cukorral 10 -12 perc alatt habosra keverjük. Majd hozzáadjuk a meleg vizet, és tovább keverjük.
A lisztet a kakaóporral és a sütőporral elkeverjük, majd egy fakanál segítségével a tojásos keverékbe forgatjuk.

Egy 24×39 cm-es tepsit sütőpapírral kibélelünk, beleöntjük a masszát és a tetejét elsimítjuk.
180 fokra előmelegített sütőben 25 perc alatt megsütjük. (végezzünk tűpróbát, hogy rendesen átsült-e)

Fogyaszthatjuk porcukorral meghintve, csokiöntettel meglocsolva, lekvárral megtöltve vagy tortaként elkészítve is.

Értékeld a receptet

Vass Lászlóné (198 Recept)

Konyhamánia Edit Módra facebook oldalamon sok-sok receptet találtok még tőlem. Látogassatok meg ott is.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére