Főoldal / Sertés ételek / Hústekercs

Hústekercs

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Hústekercs

Hústekercs

Hozzávalók:

  • 4 szelet borjú hús
  • 1 fej hagyma
  • 4 szelet császárszalonna
  • 4 db savanyú uborka
  • mustár
  • paradicsompaszta

A szószhoz:

  • 2 sárgarépa
  • 1 paprika
  • 1 paradicsom
  • 1 fej hagyma
  • 1 kis zeller gyökér
Elkészítési idő: 1óra 30 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 1500-2000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A hússzeleteket kiklopfolom megkenem mustárral és paradicsompasztával,ezután ráhelyezem a hozzávalókat feltekerem és összekötöm, egy kiolajazott edénybe teszem és kicsit megdinsztelem ezután hozzáadom az apróra vágott zöldségeket feltöltöm vízzel és jó puhára főzöm.

Miután megfőtt kiszedem a tekercseket és a zöldségeket összeturmixolom, sóval borssal ízesítem.

Visszateszem a tekercseket a szószban krumplipürével, rizzsel vagy kifőtt tésztával tálalom.

Jó étvágyat!

Értékeld a receptet

Vicuska1 (143 Recept)

Mondhatom, hogy a sütés-főzés a legfőbb hobby-m és a legkedvesebb időtöltésem, az internet felderítése, kertészkedés, kötés, sétálás melett. Szeretek a konyhában „alkotni”, újdonságokat kipróbálni, meg az otthonról hozott, már jól bevált, receptjeimet új oldalról megközelíteni, díszítés, illetve új dolgok hozzáadásával.


Szólj hozzá!

A lap tetejére