Főoldal / Tészta ételek / Húsos ravioli medvehagymás fehérboros sajtszósszal

Húsos ravioli medvehagymás fehérboros sajtszósszal

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Húsos ravioli medvehagymás fehérboros sajtszósszal

Húsos ravioli medvehagymás fehérboros sajtszósszal

Hozzávalók:

  • 1 tasak (250 gr) sertéshússal töltött ravioli 
  • vaj
  • liszt
  • főzőtejszín
  • tej
  • 5 levél medvehagyma
  • 1 kisebb medvehagyma + virág
  • 2 db újhagyma zöld szára
  • fokhagyma
  • petrezselyem
  • őrölt fehér bors
  • szerecsendió 
  • capri bogyó
  • sajt
  • fehér bor
Elkészítési idő:30 percFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:2 főreGluténmentes:nem
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A fokhagymát, medvehagymát és petrezselymet aprítom, az újhagyma szárát karikára vágom. A sajtot megreszelem. A tésztát felteszem főni.

Egy serpenyőben vajon fokhagymát,kevés lisztet kicsit megpirítok, felengedem tejjel és tejszínnel, fűszerezem, öntök hozzá bort.

Beleteszem medvehagymát, petrezselymet, kapribogyót.

A tűzről levéve hozzákeverem a sajt felét.

A tésztát leszűröm, és egy adagot tányérra szedek, locsolok rá a szószból, szórok rá sajtot, és medvehagymával, medvehagymavirággal díszítem.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére