Főoldal / Levesek / Húsleves pulykanyakból és csirkefarhátból

Húsleves pulykanyakból és csirkefarhátból

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Húsleves pulykanyakból és csirkefarhátból

Húsleves pulykanyakból és csirkefarhátból

Hozzávalók:

  • 1 db nagy pulykanyak
  • 1 db csirkefarhát
  • 2 db sárgarépa
  • 1 db fehérrépa
  • 1/2 zeller
  • 1/2 karalábé
  • 1 db burgonya
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 3 szál petrezselyem
  • 3 szál zellerlevél
  • 2 db cseresznyepaprika
  • őrölt fekete bors
  • őrölt pirospaprika
  • 10 dkg cérnametélt
Elkészítési idő:45 percFogyókúrás:nem
Költség:0-500 FTVegetáriánus:nem
Adagok:2 főreGluténmentes:nem
Nehézség:NormálLaktózmentes:igen

Elkészítés:

Egy lábasba beleteszem a nyakakat és a farhátat, felengedem vízzel, fűszerezem, ás elkezdem főzni alacsony hőfokon.

Közben megpucolom, és felvágom a zöldségeket, a zellert és a petrezselymet egy csokorba kötöm.

Félidőben belerakom a levesbe a zöldségeket majd lassú tűzön tovább főzöm.

Kifőzöm a tésztát.

Tálalok. Merek a levesből, teszek bele tésztát és egy cseresznyepaprikát.

Tipp / megjegyzés:
Egy finom húsleves a pulyka és a csirke kombinációjából.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére