Ezt se hagyd ki!
Főoldal / Levesek / Húsgombócleves

Húsgombócleves

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Húsgombócleves

Húsgombócleves

Hozzávalók:

  • 15-20 dkg-nyi darált hús
  • 1 tojás
  • liszt
  • bármilyen vegyes zöldség
  • ételízesítő
  • tejföl
  • 1 csokor petrezselyem
Elkészítési idő:1 óraFogyókúrás:nem
Költség:0-500 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:nem
Nehézség:Nagyon egyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A megtisztított vegyes zöldséget összevágom,és a finomra vágott hagymával megpárolom.

Vízzel felengedem, sózom, borsozom, majd az egészet puhára főzöm.
Egy kevés ételízesítővel ízesítem.

Amíg a leves fő, elkészítjük a húsgombócot. (úgy mint a fasírtot)

Belefőzzük a levesbe.

Liszttel elkevert tejföllel behabarjuk.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Vicuska1 (138 Recept)

Mondhatom, hogy a sütés-főzés a legfőbb hobby-m és a legkedvesebb időtöltésem, az internet felderítése, kertészkedés, kötés, sétálás melett. Szeretek a konyhában „alkotni”, újdonságokat kipróbálni, meg az otthonról hozott, már jól bevált, receptjeimet új oldalról megközelíteni, díszítés, illetve új dolgok hozzáadásával.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére