Főoldal / Szárnyas Ételek / Hagymás sült csirkecomb

Hagymás sült csirkecomb

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Hagymás sült csirkecomb

Hagymás sült csirkecomb

Hozzávalók:

  • 4 db csirkecomb
  • 1 fej fokhagyma
  • 2 fej vöröshagyma
  • 1 kk. ételízesítő
  • 1 kk. majoránna
  • 1 tk. durvára őrölt bors
  • 1 mk. őrölt kömény
  • 2-3 ek. libazsír
Elkészítési idő: 1óra 30 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Glutén mentes: igen
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktóz mentes: igen

Elkészítés:

A csirkecombokat megtisztítjuk,megmossuk. A vöröshagymát és a fokhagymát megtisztítjuk. A vöröshagymát negyedekbe vágjuk,a fokhagymát gerezdekre szedjük.

A csirkecombokat sózzuk,befűszerezzük Ezt előző nap is megtehetjük akkor még finomabb lesz a hús.

A combokat megkenjük a hideg zsiradékkal és egy tepsibe tesszük, közé rakjuk a fokhagyma gerezdeket, négybe vágott vöröshagymát Másfél-két deci vizet öntünk alá és lefóliázva egy órát sütjük.

Levesszük a fóliát és visszatesszük sülni amíg szép piros színt kap./20-30 perc/

Köretnek tört burgonya készült mellé.:))

Jó étvágyat kívánok hozzá.

Értékeld a receptet


Szólj hozzá!

A lap tetejére