Főoldal / Levesek / Hagymaleves bambuszrosttal

Hagymaleves bambuszrosttal

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Hagymaleves bambuszrosttal

Hagymaleves bambuszrosttal

Hozzávalók:

  • 1 evőkanál kókuszzsír
  • 3 fej vöröshagyma
  • 2 evőkanál bambuszrost
  • 2 dl laktózmentes tej
  • 1,5 l víz
  • 1 db leveskocka
  • szerecsendió
  • őrölt fehérbors
  • 1 marék reszelt sajt
Elkészítési idő:30 percFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:igen
Adagok:4 főreGluténmentes:igen
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A hagymát pucoljuk meg, vékonyan szeleteljük fel.
A kókuszzsírt hevítsük fel, adjuk hozzá a vöröshagymát, és addig pároljuk, míg szép aranybarna színt kap.
Ekkor szórjuk meg a bambuszrosttal, alaposan keverjük össze, majd öntsük fel a vízzel és a tejjel.
Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, tegyük bele a leveskockát és ízlés szerint szerecsendiót.
Forraljuk fel, majd a hőfokot lejjebb véve főzzük kb. 15 percig.
Reszeljük bele a sajtot, hogy finomabb ízt adjon neki.

Beküldő: Nyemecz Szandra

http://cookingwithfantasy.com/

Mentés

Értékeld a receptet

Szandra (16 Recept)

Szandra vagyok, a www.cookingwithfantasy.com bloggere. Saját blogomon igyekszem minél gyakrabban izgalmas történetekkel, és fantáziadús receptekkel szolgálni Neked. :)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére