Főoldal / Egytálételek / Grillezett kolbászkák és zöldségek

Grillezett kolbászkák és zöldségek

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Grillezett kolbászkák és zöldségek

Grillezett kolbászkák és zöldségek

Hozzávalók:

  • 2 db mexikói grillkolbász
  • 2 db paprikás grillkolbász
  • 4 db krumpli
  • 1 db vöröshagyma
  • 2 szál újhagyma
  • 4 db nagy csiperkegomba
  • 1 db hegyes csípős zöldpaprika
  • 4 db paradicsom
  • őrölt fekete bors
  • napraforgó olaj
  • chili szósz
Elkészítési idő: 30 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 2 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A krumplikat meghámozom, a hagymát megpucolom, félbevágom, a paradicsomokat és a paprikát félbevágom, a gombák törzsét eltávolítom.

A kolbászokat villával megszurkálom.

A Hot Pan-be locsolok egy kevés olajat, belehelyezem a grillezni valókat, fűszerezem, majd mindkét oldalukat megsütöm.

Tálaláskor locsolok rá chili szószt.

(Tepsiben, sütőben is megsüthető)

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

A lap tetejére