Főoldal / Desszertek / Gombás baconos sajtos stanglik

Gombás baconos sajtos stanglik

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Gombás baconos sajtos stanglik

Gombás baconos sajtos stanglik

Hozzávalók:

  • 2 csomag mirelit leveles tészta /2x500g/
  • 15 dkg bacon
  • 50 dkg gomba
  • 2 fej vöröshagyma
  • 20 dkg trappista sajt
  • őrölt bors
  • 1 db tojás
  • szezámmag
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 8 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A bacont, vöröshagymát, gombát apróra vágjuk. A sajtot lereszeljük.

A bacont kipirítjuk, megdinszteljük rajta a hagymát. Hozzáadjuk a gombát, sózzuk, borsozzuk és addig pároljuk míg elfövi a levét.

A tésztákat vékonyra és egyforma nagyságúra nyújtjuk.

Az egyiket megkenjük a gombás krémmel, megszórjuk a reszelt sajttal majd ráhelyezzük a másik lapot.

Felvert egész tojással megkenjük, megszórjuk szezámmaggal és tetszőleges méretűre daraboljuk.

Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük és előmelegített sütőben 25-30 percig sütjük.

Jó étvágyat kívánok hozzá!!

Gombás baconos sajtos stanglik 5.00/5 (1 értékelés)


Szólj hozzá!

A lap tetejére