Főoldal / Szárnyas Ételek / Fokhagymás tejben pácolt sült csirkemell

Fokhagymás tejben pácolt sült csirkemell

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Fokhagymás tejben pácolt sült csirkemell

Fokhagymás tejben pácolt sült csirkemell

Hozzávalók:

  • 2 nagyobb csirkemell
  • 3 gerezd fokhagyma
  • bors
  • tej
  • olaj a kisütéshez
  • liszt a forgatáshoz
Elkészítési idő: 30 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A csirke melleket szép vékony szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk.

A fokhagymát apróra feldaraboljuk, és a tejbe tesszük.

Ebbe a hagymás tejbe tesszük a hús szeleteket, 1-2 órát érleljük benne (de egy éjszakára is betehetjük a hűtőbe).

A tejből kivéve lisztbe forgatjuk, és forró olajban kisütjük.

Tetszés szerinti körettel tálalható.

Értékeld a receptet

Domján Mária (560 Recept)


Szólj hozzá!

A lap tetejére