Főoldal / Szárnyas Ételek / Fokhagymás tejben pácolt sült csirkemell

Fokhagymás tejben pácolt sült csirkemell

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Fokhagymás tejben pácolt sült csirkemell

Fokhagymás tejben pácolt sült csirkemell

Hozzávalók:

  • 2 nagyobb csirkemell
  • 3 gerezd fokhagyma
  • bors
  • tej
  • olaj a kisütéshez
  • liszt a forgatáshoz
Elkészítési idő:30 percFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:nem
Nehézség:Nagyon egyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A csirke melleket szép vékony szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk.

A fokhagymát apróra feldaraboljuk, és a tejbe tesszük.

Ebbe a hagymás tejbe tesszük a hús szeleteket, 1-2 órát érleljük benne (de egy éjszakára is betehetjük a hűtőbe).

A tejből kivéve lisztbe forgatjuk, és forró olajban kisütjük.

Tetszés szerinti körettel tálalható.

Értékeld a receptet

Domján Mária (524 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére