Főoldal / Sertés ételek / Darált hús uborkával rántva

Darált hús uborkával rántva

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Darált hús uborkával rántva

Darált hús uborkával rántva

Hozzávalók:

  • 70 dkg sertés darált hús
  • 20 dkg reszelt trappista sajt
  • 20 dkg savanyú uborka
  • bors

A panírhoz:

  • liszt
  • tojás
  • zsemlemorzsa

A sütéshez:

  • olaj
Elkészítési idő:45 percFogyókúrás:nem
Költség:1500-2000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:nem
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

Az uborkát hosszában négy felé vágjuk és apróra feldaraboljuk. A sajtot nagyobb lyukú reszelőn lereszeljük.

A darált húshoz hozzáadjuk a sót, a borsot, az uborkát, a sajtot és alaposan összedolgozzuk.

A húsos masszából golyókat formázunk és vékonyabbra ellapogatjuk.
Az elkészített formákat lisztbe,tojásba majd zsemlemorzsába forgatva bepanírozzuk.
Forró olajban kisütjük.

Ízlés szerinti körettel és savanyúsággal vagy salátával kínáljuk.

Mentés

Értékeld a receptet

Kiss Imréné Magdi (26 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére