Főoldal / Tészta ételek / Csusza háromféle sajttal

Csusza háromféle sajttal

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Csusza háromféle sajttal

Csusza háromféle sajttal

Hozzávalók:

  • 25 dkg csusza tészta
  • 1 dl tejföl
  • 5 dkg tehéntúró
  • 3 dkg trappista
  • 3 dkg penészes sajt (márványsajt)
  • 3 dkg Orda (fokhagymás, petrezselymes sajt)
  • 5 dkg darabolt bacon
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1/2 csokor petrezselyem
  • őrölt fekete bors
Elkészítési idő:15 percFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:2 főreGluténmentes:nem
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A tésztát só vízben megfőzzük.

Egy serpenyőben megsütjük a bacont, rátesszük az aprított fokhagymát. A felét félretesszük a tálaláshoz.
A tésztát leszűrjük, és a serpenyőbe tesszük. Ráöntjük a tejfölt, és összekeverjük. Rövid ideig együtt sütjük.

Tányérra szedjük a tésztát, morzsolunk rá a túróból és halmozunk a tetejére a sajtokból tetszés szerint reszelve vagy darabolva.
Sült baconnel és petrezselyemmel megszórva kínáljuk.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére