Főoldal / Egytálételek / Csőben sült vagdalthúsos zöldséges fasírt

Csőben sült vagdalthúsos zöldséges fasírt

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Csőben sült vagdalthúsos zöldséges fasírt

Csőben sült vagdalthúsos zöldséges fasírt

Hozzávalók:

  • 1 db vagdalt hús konzerv
  • 1db francia saláta alap
  • 2 db kenyér
  • 1 tojás
  • bors
  • magyaros fűszerkeverék
  • piros paprika
  • 1 hagyma
  • 1 fej fokhagyma
Elkészítési idő: 1óra 15 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Glutén mentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktóz mentes: nem

Elkészítés:

A vagdalthúst apróra össze törjük villával,hozzá adjuk a tejben áztatott kinyomkodott kenyeret.
Hozzá adjuk továbbá tojást,apró kockára vágott vörös hagymát,apró kockára vágott fokhagymát,magyaros fűszerkeveréket ,piros paprikát.

A franciasaláta alapot, ha forr a víz bele öntjük és kb. 10 perc alatt megfőzzük.
Hozzá adjuk a fasírthoz és finoman hogy ne törjön össze dolgozzuk.

Sütőben készre sütjük.

Tipp / megjegyzés:
Akár darált húsból is készíthető.Gyors egyszerű és nem drága az elkészítése.

Értékeld a receptet


Szólj hozzá!

A lap tetejére