Csirkesaláta

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Csirkesaláta

Csirkesaláta

Hozzávalók:

  • maradék sült csirke / mell vagy comb /
  • 1 db közepes kígyó uborka
  • 2 db paradicsom
  • 1 szál póréhagyma
  • 1 cs hónapos retek
  • 3 db paprika /ha van színes,zöld,sárga,piros/
  • 3-4 gerezd fokhagyma
  • 1/2 dl olíva olaj
  • 2 szelet rozskenyér
  • 3 dl joghurt
  • őrölt fehér bors
  • 4 db tojás
Elkészítési idő: 20 perc Fogyókúrás: igen
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A csirkehúst leszedjük a csontról és csíkokra vagy kockákra vágjuk.

A zöldségeket szintén feldaraboljuk.

A rozskenyeret kockákra vágjuk és kevés átnyomott fokhagymával elkevert olíva olajat csepegtetünk rá majd sütőben arany barnára pirítjuk.

A joghurtot elkeverjük kevés sóval,őrölt borssal és fokhagymával.

A tojásokat megfőzzük.

A feldarabolt zöldségeket összekeverjük. Rácsepegtetjük a maradék fokhagymás olajat. Öntünk rá a joghurtból.

Ráhalmozzuk a csirkehúst és a kenyérkockát. Négybe vágott főtt tojással díszítjük.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Csirkesaláta 5.00/5 (1 értékelés)


Szólj hozzá!

A lap tetejére