Főoldal / Reggelik / Csirkemáj kacsazsírban sütve

Csirkemáj kacsazsírban sütve

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Csirkemáj kacsazsírban sütve

Csirkemáj kacsazsírban sütve

Hozzávalók:

  • 50 dkg csirkemáj
  • 30 dkg kacsa vagy liba zsír
  • őrölt bors
Elkészítési idő:20 percFogyókúrás:nem
Költség:0-500 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:igen
Nehézség:Nagyon egyszerűLaktózmentes:igen

Elkészítés:

A májat mossuk és tisztítsuk meg, hártyákat,/esetlegesen az ereket/ vágjuk le róla. Papír törlővel szárítsuk le az összes vizet róla.

Melegítsük meg a zsírt, borsozzuk meg és szép lassan süssük meg a májakat.

Sózni csak a sütés végén szabad.

Fogyasszuk hidegen friss fehér kenyérrel, zöldségekkel /paprika, paradicsom, lila hagyma/. Vagy melegen burgonyapürével.

Jó étvágyat kívánok hozzá!!

Értékeld a receptet

Kautz József (366 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére