Főoldal / Vegetáriánus / Csípős tofufasírt

Csípős tofufasírt

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Csípős tofufasírt

Csípős tofufasírt

Hozzávalók:

  • 1 doboz (25 dkg) tofu
  • 1 db vöröshagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 5 szál petrezselyem
  • chili
  • 1 db tojás
  • 1 db szikkadt zsemle
  • 0,5 dl tej
  • őrölt fekete bors
  • őrölt csípős paprika
  • zsemle morzsa
  • olívaolaj
Elkészítési idő: 20 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: igen
Adagok: 2 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Normál Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A zsemlét összetépkedjük, és tejet öntünk rá. A hagymákat, a chilit és a petrezselymet felaprítjuk.

A tofut egy tálban villával összenyomkodjuk. Hozzáadjuk a zsemlét, a hagymákat, a chilit, a petrezselymet, a tojást és a fűszereket. Összekeverjük, gombócokat formázunk belőle és zsemlemorzsába hempergetjük.

Egy serpenyőben olajban aranybarnára sütjük.

Tipp / megjegyzés:
Bár húsevő vagyok, kipróbáltam egy vegafasírtot. Mivel kellően fűszeres, és csípős volt, ehetőnek találtam. Lilahagymával, fokhagymával, paradicsommal tálaltam.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

A lap tetejére