Főoldal / Befőzés / Csípős mártogató- ételízesítő

Csípős mártogató- ételízesítő

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Csípős mártogató- ételízesítő

csipos-martogatos-etelizesito

Hozzávalók:

  • 1 kg paprika (1/3 rész fehér paprika + 1/3 rész csípős paprika + 1/3 rész piros paprika)
  • 70 dkg paradicsom
  • 50 dkg vöröshagyma
  • 3 fej fokhagyma
  • 5 dkg só
  • 5 dkg cukor
  • 2 dl olaj
  • 1 dl 10 % ecet
Elkészítési idő: 1óra 30 perc Fogyókúrás: igen
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: igen
Adagok: 8 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: igen

Elkészítés:

Az összes zöldséget ledaráljuk, hozzáadjuk a sót, a cukrot, az olajat és az ecetet, majd 1 órán keresztül mérsékelt tűzön főzzük. Csírátlanított üvegekbe öntjük, lezárjuk és a hűtőtáskában kihűlésig dunsztoljuk.

Ezután mehet a kamra polcra. Lehet pizzára kenni , de tökéletes különböző húsok mellé vagy sütés előtti ízesítéshez , no meg vajas kenyérre.

Értékeld a receptet

Hajdula (64 Recept)


Szólj hozzá!

A lap tetejére