Főoldal / Szárnyas Ételek / Csípős csirkemáj bacon köntösben

Csípős csirkemáj bacon köntösben

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Csípős csirkemáj bacon köntösben

Csípős csirkemáj bacon köntösben

Hozzávalók:

  • 1 kg csirkemáj
  • 1 csomag szeletelt bacon /40dkg/
  • 1 mk. őrölt fekete bors
  • 1 mk. majoránna
  • 1 mk. szárnyas fűszer
  • 1 mk. cayenne-i bors
  • 1 db chili
Elkészítési idő:45 percFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGlutén mentes:igen
Nehézség:Nagyon egyszerűLaktóz mentes:igen

Elkészítés:

A csirkemájakat megtisztítjuk,szárazra töröljük. A chilit apróra vágjuk.

A májakat fűszerezzük és méretüktől függően 1-2 szelet baconbe tekerjük.

A betekert májakat tepsibe grill rácsra tesszük egymás mellé és előmelegített sütőben 20-25 perc alatt szép pirosra sütjük.

Ha van rá mód süthetjük faszenes grillen úgy még finomabb!

Köretnek burgonyapürét készítettem mellé.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Értékeld a receptet

Kautz József (366 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére