Főoldal / Szárnyas Ételek / Burgonya pürével sonkával töltött csirke combos batyu

Burgonya pürével sonkával töltött csirke combos batyu

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Burgonya pürével sonkával töltött csirke combos batyu

Burgonya pürével sonkával töltött csirke combos batyu

Hozzávalók:

  • 50 dkg csirke comb
  • 1 csomag leveles tészta
  • 1 magyaros tömlős sajt
  • burgonya püré
  • 10 dkg füstölt sonka 
  • 2 tojássárgája
  • magyaros fűszerkeverék, só, bors
  • olaj
Elkészítési idő: 1óra 15 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Normál Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A csirke combot, fűszeres vízben puhára pároljuk,  majd kevés olajban borssal és kevés magyaros fűszerkeverékkel lepirítjuk.

A sonkát apró kockára vágjuk olajon 5 percig pirítjuk, majd a burgonyapüréhez keverjük.

A leveles tésztát, nem túl vékonyra kinyújtjuk (ha már lapban van, akkor nyújtani sem szükséges), és nagy négyszögeket vágunk belőle.

A közepére halmozunk egy keveset a burgonyapüréből, nyomunk rá a sajtkrémből, majd beleállítjuk egy csirkecombot.
A tésztát körben felhajtjuk,és egy cérnával megkötjük. Ízlés szerint megformázzuk a tészta szélét, majd lekenjük a tojássárgájával és előmelegített sütőben 180 fokon megsütjük.

Jó étvágyat kívánok!

 

Értékeld a receptet


Szólj hozzá!

A lap tetejére