Főoldal / Szárnyas Ételek / Bocisajtos csirkemell

Bocisajtos csirkemell

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Bocisajtos csirkemell

Bocisajtos csirkemell

Hozzávalók:

  • 1 kis tömlős folyékony bocisajt
  • 4 szelet csirkemell
  • só, fehér bors
  • liszt
  • 1 egész tojás
  • összeaprított petrezselyem
  • 1 gerezd fokhagyma
  • olaj a kisütéshez
Elkészítési idő: 20 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A hússzeleteket kicsit kiklopfolom, sózom, kicsit borsozom.

A tojásba a sajtot belenyomom, a petrezselymet és a fokhagymát is hozzáadom, majd egy kis kanál liszttel és kikeverem, hogy a sajt egyneművé váljon a tojással.

A húsokat a lisztbe, majd a sajtos tojásba forgatom.

Forró olajba szép pirosra sütöm. (Vigyázat pattog, fedő alatt kell sütni.)

Nagyon finom.

Rizzsel és hasáb burgonyával tálaltam.

Értékeld a receptet

Domján Mária (560 Recept)


Szólj hozzá!

A lap tetejére