Főoldal / Blogok

Blogok

Kedvenc bloggereink utolsó bejegyzései.

 

A napokban a Mindmegette.hu oldalon belefutottam Kocsis Bálint mesterszakács medvehagymás buci receptjébe, és rögtön el is határoztam hogy megsütöm. A recepten csakis annyit változtattam, hogy én a dagasztás elején rögtön hozzáadtam az apróra vágott medvehagymát, így a buci színe kissé zöldebb, az íze pedig szerintem intenzívebb, de nagyon finom lett. [...]
pén, márc 24, 2017
Source: Gizi receptjei
Igazából kókuszkockát szerettem volna sütni, de mégis valahogyan másképpen, úgy, hogy eltérjen a hagyományos verziótól. Arra gondoltam, mi lenne ha nem kocka lenne, hanem simán torta, kevesebb vele a macera és még talán kicsit mutatósabb is. Kakaós alap készült, amibe kókuszt kevertem és nem csokimázba forgattam, hanem forró lekvárral kentem [...]
pén, márc 24, 2017
Source: Lélekkonyha
Sziasztok Úgy döntöttem a blogra recepteken kívül más jellegű posztokat is fogok felrakni. Legyenek azok egészséges életmóddal, babavárással, kozmetikumokkal kapcsolatosak vagy épp ami eszembe jut. 🙂 Szóval nem 100%-ban mindig… The post Márciusi kedvenc termékek appeared first on Cooking With Fantasy. [...]
csü, márc 23, 2017
Source: Cooking with fantasy
Ez a hét nálunk lehet hogy a levesekről szól majd, mivel megint egy egyszerű, ám finom levest főztem ebédre. A zöldséges krumplilevest igencsak szeretjük, most pl. került bele még virsli is. A virsliből azért egy jobb minőségűt válasszunk, de ízlés szerint ki is hagyhatjuk. A zöldségek bő fél óra alatt [...]
sze, márc 22, 2017
Source: Gizi receptjei
Amikor már picit unalmas a reggeli müzli és tojás, érdemes megpróbálkozni ezzel a nagyon finom és egészséges paleo palacsintával. Nem mondanám könnyen elkészíthetőnek mert sokszor szétesett nekem is, de egy idő után valahogy ráérez az ember. The post Banánpalacsinta – Paleo palacsinta appeared first on Cooking With Fantasy. [...]
ked, márc 21, 2017
Source: Cooking with fantasy
Ma van a halak napja, így mi más készülhetett volna ebédre mint egy halleves. Persze ehhez a naphoz illően egy finom halászlét kellett volna főzni, de sajnos ahhoz nem volt itthon alapanyag. Viszont a hűtőben lapult két alaszkai tőkehalfilé, így abból készítettem egy egyszerű, ám finom citromos hallevest, sok zöldséggel. [...]
hét, márc 20, 2017
Source: Gizi receptjei
Egyszerű hétvégi menü, melyhez a csirkemellet csak fűszerezni, és megtölteni kell a többi pedig a sütő dolga. A hús sütés közben nem szárad ki, finom szaftos marad, jól átveszi a bacon ízét, a rászórt sajtos szezámmag pedig ropogósra sül a tetején. Ameddig a hús sül, ízlés szerint készíthetünk mellé köretet. [...]
szo, márc 18, 2017
Source: Gizi receptjei
Bátran mondhatom, hogy ez a legegyszerűbb gombócleves, melyet szinte fillérekből az asztalra tudunk varázsolni. Mindamellett hogy igen egyszerű leves, nagyon finom. Gyerekkoromban az anyu, bizony sokszor készítette, felhasználva hozzá a krumpli, és a tészta főzőlevét is. Olyankor a második fogás általában mákos nudli, vagy éppen lekváros derelye volt. Én nagyon [...]
csü, márc 16, 2017
Source: Gizi receptjei
Nagyon szeretnék végre egy igazi financier formát, mert a madeleine után ez a kedvenc francia édességem. Rá kell állnom sosben a beszerzésére bármi áron, mert ezekből a mogyorós kis csodákból egy adag bizony nagyon karcsú mennyiség és mégis csak szebben festene az igazi, eredeti formájában elkészítve. (Ha valakinek esetleg van [...]
csü, márc 16, 2017
Source: Lélekkonyha
Sziasztok, Ma egy diótejet hoztam nektek amit a Vegital készülékkel készíthettek el. Próbálok alap recepteket bemutatni ezzel a  géppel, de nagyon sok funkciója van. Igyekszem majd ezekre is kitérni. 🙂… The post Diótej Vegital készülékkel appeared first on Cooking With Fantasy. [...]
csü, márc 16, 2017
Source: Cooking with fantasy

Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére