Főoldal / Blogok

Blogok

Kedvenc bloggereink utolsó bejegyzései.

 

Erre a hétvégére egy sütés nélküli tortát készítettem melyhez a mogyoróvajat, a csokoládét, és a tejszínhabot hívtam segítségül. A torta alapja vajas-zabkekszes keverék, de ízlés szerint pl. babapiskótából, vagy éppen kekszből is készíthetjük. A zabkekszes alapra először a csokoládékrém, arra pedig a mogyoróvajas krém kerül, majd irány a hűtő, ahol [...]
vas, máj 21, 2017
Source: Gizi receptjei
Ahogy mondani szokás, életemben összesen kétszer jártam a KFC-ben: először és utoljára. Bocsi mindenkitől, aki imádja, de nekem tényleg nagyon nem jött be... Amit viszont sajnálok, hogy a mindenki által annyira imádott és oly sokat emlegetett coleslaw káposztasaláta akkor kimaradt. Nemrégiben egy házibuliba voltunk hivatalosak és a házigazda kérése az [...]
szo, máj 20, 2017
Source: Lélekkonyha
A napokban a Tante Fanny csapata megajándékozott pár csomag leveles tésztával, így most linzertészta helyett, azzal készült a pite. A kertbe szinte az utolsó rebarbara szárakat vágtam le, és mivel a másik nagy kedvencem az eper, így most azzal párosítottam össze. A tésztát először megszórtam édes morzsával, hogy sütés közben [...]
pén, máj 19, 2017
Source: Gizi receptjei
Napok óta nem volt időm süteményt sütni, szinte már elvonási tüneteim voltak. :) Hiányzott a sütemény is, és természetesen a sütéssel járó foglalatoskodás is. Így aztán elvettem a hűtőből egy csomag leves tésztát, majd a tavaly főzött eperdzsemmel kentem meg, és eperszeletekkel alaposan megpakoltam, végül pedig egyszerűen ráreszeltem a marcipánt. [...]
pén, máj 19, 2017
Source: Gizi receptjei
Bevásárláskor megint csak hazajött velem egy csomag zöld spárga, (kihasználom hogy még lehet kapni) újhagyma, a fagyasztóból pedig előkerült egy csomag pulykamell. Mivel egyiknek sem kell hosszas főzés, így bő fél óra alatt el is készült az ebéd. Pulykamell helyet persze a csirkemell is jó választás. Tárkony helyett pedig ízlés [...]
pén, máj 19, 2017
Source: Gizi receptjei
Avair Ella Egyszerűen imádom ezt az automata kuktát! Szinte mindent elkészíthetek benne a megszokott főzési idő töredéke alatt. Energiatakarékos - gyors - sokkal egészségesebben főzhető benne mint a hagyományos edényekben.Eta robotgépEgyszerűen meg sem mozdul az asztalon mikor bedagaszt vagy kever. Egy stabil masszív dagasztógép. Befőző automataEz a gép a legújabb [...]
pén, máj 19, 2017
Source: Kenyércsücsök
Hozzávaló40 dkg liszt1 cs sütőpor10 dkg porcukor15 dkg zsír1 egész tojáscsipet sókb 2 dl tejTöltelék1/2 kg túró4 egész tojás szétválasztva15 dkg porcukor1 ek zsemlemorzsa1 citrom reszelt héja + fél leveElkészítésAz óvatosan adagolt tejjel egy puha, finom tésztát állíttam össze, melyet 2 felé vettem. Az egyik tészta alulra kerül a másikkal [...]
pén, máj 19, 2017
Source: Kenyércsücsök
Sziasztok Kicsit még kezdő vagyok a videózásban 🙂 Plusz a baba miatt alig kaptam levegőt, de remélem azért tetszik 🙂 A videó nem szponzorált, a csomagot magamnak rendeltem, és személyes… The post Haul videó gasztro termékekkel appeared first on Cooking With Fantasy. [...]
pén, máj 19, 2017
Source: Cooking with fantasy
Egy igazi pitét hoztam ma, aminek ropogós és omlós a tésztája, belül pedig enyhén savanykás a tölteléke. Csodaszép piros rebarbarákat kaptam a Lidl-ben és amikor megvettem őket, bevallom még nem tudtam hogyan végzik majd. Aztán hazaérve gyorsan megoldódott a sorsuk: úgy döntöttem, hogy a hűtőben lapuló néhány szem eperrel nagyszerű [...]
csü, máj 18, 2017
Source: Lélekkonyha
Eper, eper és megint csak eper. Végre elfogadható áron lehet magyar epret kapni és finomabbnál finomabb ínyencségeket lehet belőle készíteni. Rengeteg ötletem van, és bízom benne, hogy időm is lesz mindezt kivitelezni a nem túl hosszú eperszezonban.Ebben az időszakban szinte minden napra becsempészek egy kis epret a napi betevőnkbe, [...]
ked, máj 16, 2017
Source: Lélekkonyha

Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére