Főoldal / Blogok

Blogok

Kedvenc bloggereink utolsó bejegyzései.

 

Az alma-krémlevest és a sütőtök-krémlevest külön, külön is szeretem, de gondoltam most a kettőből egy levest készítek. Mivel mindkettőt még megfizethető áron tudjuk megvásárolni, a mostanában egekig szökő gyümölcs és zöldség árak mellett. A karamellizált cukros hagymához először a sütőtököt adtam hozzá, majd fűszeres almalében főztem félpuhára. Ezután belekerült az [...]
sze, feb 22, 2017
Source: Gizi receptjei
A napokban kétszer is csengetett a postás, egy-egy ajándékcsomagot tartva a kezében. Nagy örömömre mindkettőben egy csodaszép könyv lapult. A Cookta "Nagy csokoládés könyv" tele van finomabbnál, finomabb sütemény és desszert receptekkel, melyeket Pinczel Orsolya saját kezűleg készített el, és Hámori Zsófia csodaszép fotókkal örökített meg. Nagy öröm volt számomra [...]
ked, feb 21, 2017
Source: Gizi receptjei
Sziasztok Egy újabb videó. Az egész lakást beillatozó leves, tele zöldséggel, vitaminnal. 🙂 Hozzávalók: 70 gramm póréhagyma 150 gramm szárszeller zöldségkeverék olívaolaj petrezselyem só víz egész mandula A készüléket itt… The post Póréhagyma-, zellerleves némi mandulával Vegital készülékkel appeared first on Cooking With Fantasy. [...]
hét, feb 20, 2017
Source: Cooking with fantasy
Nincs vasárnap sütemény nélkül, így aztán eldöntöttem hogy sütök pár darab palacsintát. (mert ugye a palacsinta is sütemény, vagy mégsem :) ) Szóval hozzákezdtem a palacsintasütéshez, és a végén egy palacsintatorta sült ki belőle. A vékony palacsintákat citromkrémmel megkenve, tortaformába rétegeztem, majd húsz percre betoltam a sütőbe, hogy kissé összesüljön. [...]
vas, feb 19, 2017
Source: Gizi receptjei
Nyers és vegán és finom és laktató. Munka szinte nincs vele, azazhogy a borsot meg kell őrölni, és a római köményt összezúzni a mozsárban, de ezzel együtt kb. 10 perc a nagy adag szendvicskrém.Az eredeti receptet a Vegavarázson kerestem. Igen, kerestem, mert biztos voltam benne, hogy Hemanginak van olyan [...]
pén, feb 17, 2017
Source: Hogymegtudjuknézni
Hozzávalók:a tésztához7,5dkg DW sütemény liszt7,5dkg tönköly liszt világos7,5dkg dió-darálva4dkg DW 1:4 negyedannyi cukorhelyettesítő (vagy 16 dkg cukor) 4db [...]
pén, feb 17, 2017
Source: A konyha világa
Évekkel ezelőtt egyszer már kacérkodtam a gondolattal, hogy sörösdobozra ültetve sütöm meg a csirkét, aztán kétségeim támadtak, majd tepsibe tettem, sört öntöttem alá, és úgy sütöttem készre. (recept a linkre kattintva megtalálható) Azóta is többször készültem egy próbát tenni, de valahogy mindig elmaradt. A napokban viszont egy nem túl nagy, [...]
pén, feb 17, 2017
Source: Gizi receptjei
Sziasztok Rég meséltem a terhességről (valahogy nem esik számra a várandósság szó, de a terhességet nem gondolom negatív szóként 🙂 ) Az első trimeszter mint meséltem is, nem volt egyszerű.… The post Reggeli recept ötlet és némi beszámoló a terhességről appeared first on Cooking With Fantasy. [...]
csü, feb 16, 2017
Source: Cooking with fantasy
Borongós, ködös, hideg téli napon mint pl. ez a mai is, varázsoljunk egy színes lepényt a tányérunkra, melytől még a kedvünk is jobb lesz. A készen megvásárolható leveles tésztának, köszönhetően, csak a lilahagyma párolására, és a hús pácolására kell hosszabb időt szentelnünk, így érdemes azokkal kezdeni. Amikor pedig mindent előkészítettünk, [...]
sze, feb 15, 2017
Source: Gizi receptjei
Milyen jó, hogy most volt a fagyaszóban leveles tészta ... mert gyorsan akartam valami finomat sütni. Ha már kiolvadt a tészta pikk-pakk pillanatok alatt elkészül belőle az édes vagy sós finomság. Most sajtos-sós töltött csigát sütöttem. Ízlés szerint mindenki azzal tölti meg amivel csak akarja. Csak a fantázia szab határt [...]
hét, feb 13, 2017
Source: Tündi konyha

Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére