Főoldal / Levesek / Birsalma leves

Birsalma leves

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Birsalma leves

Birsalma leves

Hozzávalók:

  • 4 db birsalma
  • fél citrom leve és héja
  • 2 dl Cocomas – kókusztejszín
  • eritrit (cukor)
  • csillagánizs
  • szegfűszeg
Elkészítési idő:1 óraFogyókúrás:igen
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:igen
Adagok:4 főreGluténmentes:igen
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:igen

Elkészítés:

A birsalmákat megmossuk, meghámozzuk, felkockázzuk. Egy lábosba tesszük és felöntjük annyi vízzel amennyi ellepi. Enyhén megsózzuk, hozzáadjuk a fűszereket, a citrom héját, és feltesszük főni. Amikor már megpuhult, hozzáadjuk a kókusztejszínt, még egyszer összeforraljuk és citromlével, eritrittel, ízlés szerint édesítjük és savanyítjuk.

Tipp / megjegyzés:
Télen forrón tálalhatjuk, nyáron jégbe hűtve.

Mentés

Értékeld a receptet

Gáborné Putóczki (13 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére