Főoldal / Szárnyas Ételek / Almás sajtos csirkemell

Almás sajtos csirkemell

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Almás sajtos csirkemell

Almás sajtos csirkemell

Hozzávalók:

  • 4 szelet csirkemell filé
  • 2 db nem túl édes alma
  • 4 szelet trappista  sajt
  • szárnyas fűszer
  • étolaj
  • őrölt fahéj / elhagyható /
Elkészítési idő: 30 perc Fogyókúrás: igen
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A csirkemelleket szétnyitom, kiklopfolom,sózom, befűszerezem.

Az almákat ketté vágom a magházat kiveszem.A fél almákat cikkekre vágom.

A csirkemelleket kevés olajon serpenyőben vagy rostlapon elősütöm.

Tepsibe egymás mellé rakom őket. Mindegyikre teszek az almacikkekből 3-4 darabot.

Aki szereti pici őrölt fahéjat szórhat az almákra.

A sajttal befedem, és sütőben k.b.10-15 perc alatt, 180 fokon készre sütöm.

Tálalás: Zöldséges rizst ajánlok hozzá de friss salátával is finom.

Jó étvágyat kívánok hozzá!!

Értékeld a receptet


Szólj hozzá!

A lap tetejére